Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Xcom: Enemy Unknown

Xcom: Enemy Unknown datosat til iOS

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Firaxis' glimrende strategispil Xcom: Enemy Unknown dukker, som vi tidligere har fortalt, også op til iOS. Det sker endda ganske snart. Således kan touch-spillere se frem til udgivelsen af spillet onsdag nat klokken 1:00.

Firaxis lover at det bliver en fuldfed oplevelse, som den vi kender fra PC og konsoller, men optimeret til touch. Dog uden multiplayer-delen.

Der er endnu ingen pris offentliggjort, men folkene bag spillet har tidligere udtalt, at de vil tage en højere pris end mange mobilejere sikkert er forvænte med, da de ganske enkelt mener, at spillet kan bære en højere pris, da det er et projekt ganske lig det oprindelige spil.

Er du fristet?

Xcom: Enemy UnknownXcom: Enemy Unknown

Relaterede tekster

Xcom: Enemy UnknownScore

Xcom: Enemy Unknown

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Den klassiske X-Com-serie genfødes af Firaxis, og den opgave klarer de fornemt. Rasmus har mærket angstens sved.

3
Xcom: Enemy Unknown datosat til iOS

Xcom: Enemy Unknown datosat til iOS

NYHED. Skrevet af Lee West

Firaxis' glimrende strategispil Xcom: Enemy Unknown dukker, som vi tidligere har fortalt, også op til iOS. Det sker endda ganske snart. Således kan touch-spillere se frem...

4
Interview: Xcom til iPad

Interview: Xcom til iPad

ARTIKEL. Skrevet af Lee West

Til sommer vil du kunne forsvare jorden mod invasion fra rummet på din iPad. I den anledning tog vi en snak med chefdesigneren på Xcom: Enemy Unknown.Indlæser mere indhold