Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Xcom: Enemy Unknown

XCOM: Enemy Unknown til iPad og iPhone

Firaxis bringer det fulde spil til iOS

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Xcom: Enemy Unknown kommer til iPad og iPhone til sommer. Ifølge Lead Designer Jake Solomon bliver der ikke tale om en nedskalering af spillets mekanikker, men derimod en fuldfed udgave, der vil være som den vi kender fra konsoller og PC.

Vi har allerede rost det solide strategispil i anmeldelsen til konsoller og PC, og vi glæder os naturligvis til at opleve det på iOS ligesom vi er sikre på at flere iDims-ejere gør. Strategispillet Hunters 2 har allerede bevist at touch er yderst velegnet til denne slags spilmekanikker. Mere så snart vi ved det.

Xcom: Enemy Unknown

Relaterede tekster

Xcom: Enemy UnknownScore

Xcom: Enemy Unknown

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Den klassiske X-Com-serie genfødes af Firaxis, og den opgave klarer de fornemt. Rasmus har mærket angstens sved.

3
Xcom: Enemy Unknown datosat til iOS

Xcom: Enemy Unknown datosat til iOS

NYHED. Skrevet af Lee West

Firaxis' glimrende strategispil Xcom: Enemy Unknown dukker, som vi tidligere har fortalt, også op til iOS. Det sker endda ganske snart. Således kan touch-spillere se frem...

4
Interview: Xcom til iPad

Interview: Xcom til iPad

ARTIKEL. Skrevet af Lee West

Til sommer vil du kunne forsvare jorden mod invasion fra rummet på din iPad. I den anledning tog vi en snak med chefdesigneren på Xcom: Enemy Unknown.Indlæser mere indhold