Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Earthless
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Forza Horizon 5

   XPENG P7 fremvises i Forza Horizon 5

   Du kan hente bilen under Spring "Hot"-sæsonen fra til d. 15 september.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   XPENG brager frem på det danske marked, og deres helt nye luksussedan, P7, bliver nu en del af et relativt eksklusivt udvalg af køretøjer, nemlig dem der kan brage rundt på de mexicanske landeveje i Forza Horizon 5.

   Via en pressemeddelelse sendt til Gamereactor fremgår det at XPENG P7 tilføjes til spillet via den nye Spring "Hot"-sæson, som løber fra i dag og frem til d. 15 september. Den kan tilgås fra den nye Festival Playlist.

   Bilen kan np 100 km/t på 4.5 sekunder takket være en ultralav luftmodstandskoefficient og AWD-modellen har en rækkevidde på cirka 530 kilometer. P7 forventes desuden lanceret i Danmark i 2023, og du kan også prøvekøre en fra XPENG's showroom i Axel Towers i København allerede i dag. Faktisk skal Gamereactor til at påbegynde en bred test af netop P7, som vi snart kan offentliggøre på siden.

   "Vi ønsker at tilbyde folk fra hele verden den mest stilfulde og sofistikerede elbil til dato. Samarbejdet med Horizon 5 giver XPENG-fans mulighed for at mærke det sus, det giver at sidde bag rattet i P7. For os er det samtidig en oplagt mulighed for at vise verden vores innovative mobilitetsløsninger", siger Xiaopeng He, formand og CEO for XPENG.

   HQ
   Forza Horizon 5

   Relaterede tekster   Indlæser mere indhold