Dansk
Gamereactor
esports
Apex Legends

XSET siges at være på vej ud Apex Legends

Holdet har frigivet sit hold, men det ser ud til, at dets tid i esporten også er forbi.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

XSET har været en stabil kraft i den konkurrenceprægede Apex Legends verden i omkring fire år, men det ser ud til, som med alle gode ting, at dette kommer til en ende. Et af medlemmerne af XSETs Apex team har meddelt, at de sammen med resten af holdet er blevet frigivet af XSET, og at organisationen trækker sig helt ud af Apex.

Specifikt talte Israel "Koyful" Lawrence om X og tilføjede: "Efter split 1 lod XSET os vide, at de trækker sig tilbage fra toppen. Efter at have diskuteret med holdet har jeg besluttet at udforske alle tilgængelige holdmuligheder for split 2 og er en ubegrænset fri agent.

Denne beslutning betyder, at ikke kun Koyful, men også Brandon "oh Nocturnal" Singer, Brandon "FunFPS" Groombridge og coach Haris "Hodsic" Hodzic er ude af job lige nu.

XSET har endnu ikke bekræftet afgangen fra Apex Legends, men uden tvivl vil dette snart være i tråd med Koyfuls seneste kommentarer.

Apex Legends

Relaterede tekster

Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Respawn Entertainment giver os deres bud på en adrenalinpumpende battle royale-oplevelse. Fungerer det dog som tiltænkt?Indlæser mere indhold