Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Yakuza 3

Yakuza 3 og mere på PSN

Sony lover, at de dukker op idag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony har netop opdateret deres Playstation blog med en meddelelse om nye godter til PSN.

Der kommer en demo af Yakuza 3, Japans spændende bud på GTA-serien, hvor man som gangster nedstirrer de tåber, der tør lægge sig ud med den japanske mafia.

Specielt er den ekstra historie til Assassin's Creed 2, Bonfire of the Vanities, af interesse for mange. Det fylder dermed det tomme hul ud i slutningen af spillet, så vi endelig kan se hvad der skete med Ezio, i årene før spillets store opgør i Rom.

Derudover, er det nu du skal slå til, hvis du har været interesseret i et af kampspillene fra Capcom. Super Street Fighter 2 Turbo HD og Marvel vs. Capcom 2 bliver nedsat, og prisen ryger ned med 50 procent.

Ifølge Sony skulle opdateringen komme engang i dag.

Yakuza 3

Relaterede tekster

Yakuza 3Score

Yakuza 3

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Rasmus går på eventyr med de japanske gangstere, og det er jo altid god underholdning. Eller er det? Få svaret i anmeldelsen af Yakuza 3...

1
Nye screenshots fra Yakuza 3 remaster

Nye screenshots fra Yakuza 3 remaster

NYHED. Skrevet af Anders Baad Mai

Yakuza er midt i en kæmpe renæssance. Sidste år udkom det fremragende Yakuza: Zero, der viste de unge år for Kiryu Kazuma og efterfølgende kom remaket af det første spil...

2
Yakuza 3

Yakuza 3

NYHED. Skrevet af Lee West

Lidt mere film til smågangsterneIndlæser mere indhold