Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Yderligere to medlemmer har forladt Hangzhou Spark

Midt i en periode med usikkerhed har yderligere to medlemmer forladt Overwatch League-holdet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er i øjeblikket stor usikkerhed vedrørende Overwatch League, da den nyligt indgåede aftale mellem Blizzard og NetEase betyder, at Overwatch 2 (og de fleste andre Blizzard-produkter) ikke længere offentliggøres og drives i Kina. Det betyder, at der er spørgsmålet om, hvad der vil ske med de fire OWL-hold i regionen, hvor flere allerede frigiver de fleste, hvis ikke alle deres spillere forud for 2023-sæsonen.

Mens Hangzhou Spark stadig har et par medlemmer underskrevet til holdet, har organisationen nu frigivet yderligere to personer efter de betydelige udgivelser, der blev set i løbet af november.

Det er både Kim "AlphaYi" Jun og Kim "ironi" Hyeong-woo, der har forladt holdet og tigger spørgsmålet om, hvorvidt vi vil se de resterende personer også afvige fra listen i løbet af de kommende dage og uger.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold