Dansk
Gamereactor
nyheder

YouTube fjerner monetarisering fra Dr Disrespect-kanal

Noget kunne tyde på at den ikoniske streamer er færdig på kanalen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I løbet af den sidste uge er det gået rigtig stærkt for Dr Disrespect. Det slap ud at grunden til at han blev bannet Twitch var fordi han havde "sextet" med en mindreårig tilbage i 2017, og sågar forsøgt at mødes med vedkommende under TwitchCon samme år. Selvom han afviste anklagerne endte han med at komme med en indrømmende udtalelse, men fastholder at han "ikke er pædofil".

Nu lader det dog til at han er noget der ligner på hans nuværende streamingplatform, Youtube. I en meddelelse til IGN fortæller Youtube, at de har lukket ned for monetariseringen af kanalen, og derfor kan Dr Disrespect ikke længe tjene på hans streams. Om dette fastholdes permanent vides endnu ikke.

"We have suspended DrDisrespect's channel from the YouTube Partner Program following serious allegations against the creator. This action means the channel is no longer able to monetize on YouTube."

Youtube noterer at kanalen har forbrudt sig imod deres Creator Responsibility Policy, som kræver at hvis en given indholdsskaber "harms our users, employees, or ecosystem, we may take action to protect our community, including by suspending monetization."

YouTube fjerner monetarisering fra Dr Disrespect-kanal


Indlæser mere indhold