Dansk
Gamereactor
lifestyle

YouTube vil snart have sit eget værktøj til fællesskabsnoter

Folk vil snart være i stand til at tilføje den nødvendige kontekst på videoer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I misinformationsalderen kan det være let for alle slags indholdsskabere at vildlede publikum på tværs af forskellige sociale medieplatforme, men nogle websteder søger at bekæmpe dette. Twitter har fællesskabsnoter, og nu kommer YouTube med en meget lignende funktion.

Fra i dag introduceres en eksperimentel funktion, der giver visse YouTube-brugere mulighed for at skrive noter om videoer og forbedre systemet, før det udvides. Det giver disse brugere mulighed for i det væsentlige at faktatjekke en video. I mock display YouTube viser på sin blog, kan du se nogen tilføje i en note om gigantiske skildpadder ikke er uddøde, for eksempel.

Folk vil være i stand til at bedømme en note baseret på, hvor nyttig den er, hvilket vil være en afgørende faktor for, om den vil blive offentliggjort over hele verden eller ej. Ting som at citere en kilde kan hjælpe med at få din note offentliggjort.

Grundlæggende bliver YouTubers snart nødt til at håndtere faktatjekkere overalt, da fællesskabsnoter ser ud til at være en af de vigtigste måder, hvorpå platforme målretter mod udbredt misinformation. Vi bliver bare nødt til at se, om nogen læser dem.

Dette er en annonce:
YouTube vil snart have sit eget værktøj til fællesskabsnoter


Indlæser mere indhold