Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Space

YouTube-kanalen for Dead Space er opdateret for første gang i otte år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Flere separate kilder melder i øjeblikket, at et nyt Dead Space er under udvikling hos EA Motive, og at spillet vil blive afsløret til EA Play Live den 22. juli.

Nu har den opmærksomme Twitter-bruger @SierraI07 opdaget, at seriens officielle YouTube-kanal har fået opdateret sit logo. Kanalen har ingen aktivitet haft siden 2013, hvor en trailer for DLC-pakken Awakened til Dead Space 3 blev uploadet.

Det tidligere logo var fra Dead Space 3, men det nye logo, der viser Isaac Clarke bag sit visir fra Dead Space 2, er meget mere generisk og kan altså sagtens anvendes, når/hvis kanalen pludselig igen visser livstegn om en lille måneds tid.

Normalt skal man ikke ligge for meget i sådanne småting, men i dette tilfælde virker timingen simpelthen til at passe for godt.

Ifølge rygterne bliver det kommende Dead Space en reboot af serien og ikke en direkte efterfølger, hvilket giver god mening, da den originale udvikler Visceral Games blev lukket tilbage i 2017.

Dead Space
YouTube-kanalen for Dead Space har fået et nyt logo.

Relaterede tekster

Dead SpaceScore

Dead Space

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Ingeniøren Isaac Clarke står over for sit livs største opgave på fartøjet Ishimura. Henrik tog med til dedybeste afkroge af universet...Indlæser mere indhold