Dansk
Gamereactor
nyheder
The Division

YouTuber viser The Division sammenligning mellem PS4 og PS4 Pro

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En række udviklere har valgt at opdatere deres allerede udgivne spil, så de kommer til at kunne bruge den nye hardware der er gemt inde under Playstation 4 Pro-kabinettet. I den anledning er flere begyndt at lave videoer, der viser Playstation 4-udgaven op imod Playstation 4 Pro-udgaven, så det er tydeligt at se ændringerne imellem versionerne.

Youtube-kanalen Arekkz Gaming har lagt en video op, hvor de sammenligner The Division på Playstation 4 og Playstation 4 Pro, og forskellen er ikke så stor, som man ellers skulle tro.

The Division kører i fuld HD-opløsning 1080p på både Playstation 4 og Playstation 4 Pro, dog med den forskel, at Pro-udgaven kører spillets interface i 4K-opløsning, for at få et bedre billede. Videoen viser tydeligt, at spillet kører mere stabilt, mens det stadig er låst til 30 billeder i sekundet, samt ikke har en stor grafisk forskel i forhold til den originale Playstation 4.

Kan du se forskel på Playstation 4 og Playstation 4 Pro-udgaven af The Division?

The Division

Relaterede tekster

The DivisionScore

The Division

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Magnus har skudt sig igennem et sygdomsbefængt New York, og er kommet ud på den anden side med en dom.Indlæser mere indhold