Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sonic the Hedgehog 4: Episode I

Yuji Naka disser Sonic 4

Er han misundelig eller?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Første del af Sonic the Hedgehog 4 udkommer i morgen, og det er der sikkert mange af seriens fans der har glædet sig til længe. Men Yuji Naka er tilsyneladende ikke helt tilfreds.

I hvert fald har han re-tweetet et indlæg fra Nick Des Barres, hvor Nick skriver at det fanskabte remake af Sonic 2 ser 256 gange bedre ud end Sonic 4.

Selvom Naka var hovedprogrammør på det oprindelige Sonic, så forlod han Team Sonic i 1999. I dag arbejder han for Naughty Dog. Så måske er han bare misundelig. Her på redaktionen synes vi ganske godt om Sonic 4, der også har den oprindelige level-designer på holdet.

Har du ikke set det nævnte fan-projekt før, så tjek denne video fra YouTube.

Sonic the Hedgehog 4: Episode I
Er fanremaket bedre?

Relaterede tekster

Sonic the Hedgehog 4: Episode IScore

Sonic the Hedgehog 4: Episode I

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Lee anmelder PlayStation 3 og iPhone-udgaverne af Sonics nye eventyr, og fortæller hvilken version du skal vælge.Indlæser mere indhold