Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Zack Snyder teaser en Darkseid-relateret afsløring

Hvad mon han vil annoncere i næste måned?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Zack Snyder fik, efter krav fra fans, lov til at lave sin version af Justice League, et værk på fire timer, som bød på en langt mere dybdegående historie. Desuden teasede den et opgør med Darkseid, et opgør vi dog, med James Gunn og Peter Safran i spidsen, ikke kommer til at se tilendebragt.

Eller hvad? Snyder har netop, via Twitter, udgivet en spændende video, hvor han teaser en afsløring relateret til Darkseid, der lander mellem d. 28 og 30 april.

Det synes meget usandsynligt at der er tale om et reelt filmprojekt her, eftersom Gunn har en større, sammenhængende plan der ikke involverer de gamle udgaver af karaktererne, men måske en tegneserie, eller en animationsserie? Han bruger hashtagget "Full Circle", der indikerer at han ønsker at lukke sin historie på en eller anden måde.

Zack Snyder teaser en Darkseid-relateret afsløring


Indlæser mere indhold