Dansk
Gamereactor
nyheder

Zaus ånder, Balatros jokere og Playdates farver kommer under kærlig behandling i denne uges Gamereactor Spilstrøm

Og så sender et lytterspørgsmål os under jorden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Så er det blevet tid til et nyt afsnit af Gamereactor Spilstrøm. Denne uge diskuterer vi, hvordan Surgent Studios' debutspil Tales of Kenzera: Zau er faldet ud, og om det er en Metroidvania eller ej.

Magnus har desuden givet sig i kast med indiesensationen Balatro på trods af, at dets komplette mangel på narrative elementer, og så har Ketil modtaget sin Playdate, hvilket fører til mere snak om Lucas Popes Mars after Midnight og nogle generelle anbefalinger til den lille konsols katalog.
Slutteligt har vi fået et dejligt lytterspørgsmål, som får os til at reflektere over de bedste spilår nogensinde, og hvilket et af dem, vi ville tage med os i dag.

Og apropos spørgsmål vil vi altid gerne diskutere jeres i programmet, så send gerne dit til [email protected]. Det kan være stort og småt. Så længe det er noget, du er nysgerrig efter at høre os snakke om. Vi har haft svært ved at skaffe spilkoder på nogenlunde basis, men vi arbejder på andre former for belønninger til dem der indsender. Du kan lytte til episoden herunder, eller finde os på Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts og Audible.

Slutteligt vil vi gerne takke Danish Xbox League, Nintendo Danmark Switch + Nextgen og PlayStation 5 Danmark for at vi må bruge jeres grupper til at gøre opmærksom på vores lille udsendelse.

Zaus ånder, Balatros jokere og Playdates farver kommer under kærlig behandling i denne uges Gamereactor Spilstrøm


Indlæser mere indhold