Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls Online

Zenimax løfter sløret for ny DLC samt opdatering til The Elder Scrolls Online

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Zenimax har netop løftet sløret for den kommende DLC Dragon Bones samt den 17. store opdatering til The Elder Scrolls Online.

Den nye DLC vil tilføje to nye dungeons, og vil være inkluderet i spillets abonnements tjeneste, med mulighed for at tilkøbe sig adgang hvis man ikke ønsker at være abonnent. Udover dette tilføjer spillets kommende opdatering bedre muligheder for at holde styr på karakterens outfit, så man nemt kan skifte udseende på sit udstyr, samt to nye battlegrounds.

Der vil også komme mulighed for at lagre udstyr og andre genstande i sit hus, hvilket kan spare en del på pladsen. Desuden vil der også være en hjælper undervejs i spillet i takt med at du stiger i niveau, så du nemt kan få hjælp til hvordan du skræddersyr din karakter bedst.

Hverken DLC-indholdet eller den kommende opdatering har fået en udgivelsesdato, men du kan læse mere om det kommende indhold her.

The Elder Scrolls Online

Relaterede tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet af Oskar Nyström

Zenimax Online Studios har arbejdet i syv år, og tordner nu ud med et af de dyreste onlinerollespil nogensinde.Indlæser mere indhold