Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls Online

ZeniMax Online er ved at udvikle en "spændende ny IP"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

ZeniMax Online har haft ganske travlt de sidste par år med at udvikle The Elder Scrolls Online, samt holde spillet ved lige med diverse udvidelser. Noget tyder dog på at det store studie har noget helt andet i støbeskeen, noget der ikke er baseret på en Bethesda-spilserie.

For nylig har udvikleren annonceret et nyt jobopslag, og inde i beskrivelsen fremgår det at den ansatte skal hjælpe studiet med at skabe "an exciting new IP".

Det betyder altså at studiet hverken har med Fallout eller The Elder Scrolls at gøre. Der er spekulation om hvorvidt studiet skal hjælpe med at udvikle Starfield, men Bethesda Game Studios plejer at holde disse projekter internt mellem deres diverse studier.

Opslaget nævner specifikt at projektet kommer til PS4, Xbox One og PC.

The Elder Scrolls Online

Relaterede tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet af Oskar Nyström

Zenimax Online Studios har arbejdet i syv år, og tordner nu ud med et af de dyreste onlinerollespil nogensinde.Indlæser mere indhold