Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
ZombiU

ZombiU dropper U'et

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Action-spillet ZombiU udkom oprindeligt eksklusivt til Wii U, men på det seneste har vi fået de første tegn på, at spillet også er på vej til PlayStation 4 og Xbox One. Vi jokede derfor tidligere med, at spillet burde droppe U'et i titlen, og det lader nu til, at det bliver tilfældet med den nye version af spillet.

Meldingerne er ikke officielle endnu, men det australske Classification Board lister i øjeblikket et Ubisoft-spil, der går under navnet "Zombi", som har fået en klassificering på MA 15+ for spillets voldelige og blodige indhold.

Det virker som lidt for meget af et tilfælde til, at den rygtede genudgivelse ikke finder sted. Hvordan den nye version formår at implementere de interessante gameplay-mekanikker fra originalen, hvor der blev gjort flittig brug af Wii U Gamepaddet, vil tiden vise.

Tak til MCV.

ZombiU

Relaterede tekster

ZombiUScore

ZombiU

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Eiser - GR DE

ZombiU er en af de lanceringstitler, som vi har set frem til på Wii U. Se om det var ventetiden værd her, når Martin anmelder.

6
ZombiU dropper U'et

ZombiU dropper U'et

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Action-spillet ZombiU udkom oprindeligt eksklusivt til Wii U, men på det seneste har vi fået de første tegn på, at spillet også er på vej til PlayStation 4 og Xbox One....

1
Detaljer om det droppede ZombiU 2

Detaljer om det droppede ZombiU 2

NYHED. Skrevet af Lee West

Unseen64 er, som de fleste måske ved, en side om droppede spilprojekter. De er gennem tiden blevet ganske gode til at grave information frem, om projekter, som ikke...Indlæser mere indhold