Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
ZombiU

ZombiU til iOS

Forbered dig på dommedag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisofts kommende zombieslagtersimulator er på vej til Wii U. Her skal du tage kampen for overlevelse op mod horder af zombier. Men hvordan ville du selv reagere, hvis nu verden blev overrendt af zombier? Og ville du kunne overleve?

Svarene kan du finde i en ny app til iPad og iPhone. Den er ganske gratis og lader dig efterlade advarsler til dine efterladte, og naturligvis zombificere dig selv. Med andre ord: harmløs sjov og en opvarming til det rigtige spil.

Appen kan hentes nu på App Store til en pris på ingenting.

HQ
HQ

Relaterede tekster

ZombiUScore

ZombiU

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Eiser - GR DE

ZombiU er en af de lanceringstitler, som vi har set frem til på Wii U. Se om det var ventetiden værd her, når Martin anmelder.

6
ZombiU dropper U'et

ZombiU dropper U'et

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Action-spillet ZombiU udkom oprindeligt eksklusivt til Wii U, men på det seneste har vi fået de første tegn på, at spillet også er på vej til PlayStation 4 og Xbox One....

1
Detaljer om det droppede ZombiU 2

Detaljer om det droppede ZombiU 2

NYHED. Skrevet af Lee West

Unseen64 er, som de fleste måske ved, en side om droppede spilprojekter. De er gennem tiden blevet ganske gode til at grave information frem, om projekter, som ikke...Indlæser mere indhold