Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
ZombiU

ZombiU-forsiden

Ubisofts viser det officielle

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

ZombiU summer i vores hoveder, og alt nyt er godt nyt. Tidligere på dagen kunne vi bringe et GRTV-preview, en trailer og forsiden til spillet. Vi var dog ikke ovenud begejstrede for coveret, og heldigvis ser det ud til at Ubisoft havde andre planer for os.

Således har de via deres Facebook-profil bragt det officielle cover. Det ser straks bedre ud. Er I enige?

ZombiU

Det "gamle" så således ud:

ZombiU

Relaterede tekster

ZombiUScore

ZombiU

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Eiser - GR DE

ZombiU er en af de lanceringstitler, som vi har set frem til på Wii U. Se om det var ventetiden værd her, når Martin anmelder.

6
ZombiU dropper U'et

ZombiU dropper U'et

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Action-spillet ZombiU udkom oprindeligt eksklusivt til Wii U, men på det seneste har vi fået de første tegn på, at spillet også er på vej til PlayStation 4 og Xbox One....

1
Detaljer om det droppede ZombiU 2

Detaljer om det droppede ZombiU 2

NYHED. Skrevet af Lee West

Unseen64 er, som de fleste måske ved, en side om droppede spilprojekter. De er gennem tiden blevet ganske gode til at grave information frem, om projekter, som ikke...Indlæser mere indhold