Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Alan Wake 2

Alan Wake 2's lydside vil tage spillet til et nyt niveau

Remedy forklarer, hvordan historien og spændingen bliver underbygget af det, vi hører i spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For tre uger siden gav Remedy os et nærmere kig på, hvad vi kan forvente af hovedpersonen i Alan Wake 2, men den finske udvikler er ikke bare kendt for at være fremragende historiefortællere på grund af deres karakterer. Alt spiller sammen om at fortælle historien og skabe en specifik stemning i deres spil, og det inkluderer også lydsiden.

Nedenstående video handler udelukkende om Alan Wake 2's lyd og musik. Vi lærer mere om, hvordan timingen af lyde gør en verden til forskel, hører nogle interessante instrumentvalg, ser hvordan Poets of the Fall kommer endnu mere i rampelyset denne gang, og hvordan alt dette tager både gameplayet og historien til et nyt niveau, når Alan Wake 2 udkommer den 27. oktober på PC, PlayStation 5 og Xbox Series S/X.

HQ
Alan Wake 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold