Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Anarchy Reigns

Anarchy Reigns til næste år

Europa og USA må vente længe endnu

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sega og Platinum Games' afsindige brawler Anarchy Reigns glimrede ved sit fravær på årets E3, og Sega har længe været fåmælte omkring en udgivelse af spillet i vesten - på trods af at det allerede er ude i Japan.

Men nu har de meldt ud, hvornår vi kan forvente at få fingre i spillet. Og vi må vente en rum tid endnu. Anarchy Reigns er sat til at udkomme herhjemme i første kvartal 2013.

Anarchy Reigns

Relaterede tekster

1
Anarchy ReignsScore

Anarchy Reigns

ANMELDELSE. Skrevet af Christian Gaca - GR DE

Hvad pokker vil Anarchy Reigns gerne være? Og hvorfor udkommer det først herhjemme nu, mange måneder efter lanceringen i Japan?

0
Anarchy Reigns

Anarchy Reigns

PREVIEW. Skrevet af Gillen McAllister - GR EU

De stærkeste bestemmer når Platinum giver sit unikke bud på online-fighting-genren. Kan vrede knytnæver stjæle opmærksomheden i en verden, der elsker skydevåben og granater? Gør klar til første runde.Indlæser mere indhold