Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Redfall

Arkane Austin er allerede gået i gang med et nyt AAA-spil

Okay, er det så Prey 2 eller hvad?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Redfall er ikke engang to uger gammelt endnu, men allerede nu har Arkane Austin påbegyndt præproduktion på et nyt stort AAA-projekt, som de tilsyneladende skal udvikle sideløbende med at fikse Redfall, og introducere nyt indhold.

De har netop nu smidt et utal af ZeniMax jobopslag op, hvoraf den ene stilling er en Build Engineer der skal "join our team in developing AAA games for PC and console systems".

Desuden slår de fast at personen der ansøger skal være klar til at "start work on an unannounced AAA production as soon as possible." Om dette går ud over Redfall er svært at sige, men det virker usandsynligt, Phil Spencers ord på Kinda Funnys XCast tager i betragtning. Arkane har desuden tidligere lovet at Redfall bliver deres mest understøttede spil nogensinde.

Hvad synes du de skal gøre?

Redfall

Relaterede teksterIndlæser mere indhold