Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Back 4 Blood

Back 4 Blood får nu en tredje udvidelse inden længe

Den hedder River of Blood og ankommer allerede i næste måned.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Turtle Rock Studios har løftet sløret for den tredje udvidelse til Back 4 Blood, et spil som tilsyneladende fortsat er en stor succes for studiet. Så hvad indeholder den?

Ja, først og fremmest hedder den River og Blood, og ankommer i december måned. Den byder på en ny kampagne på fem missioner, samt en ny karakter i form af Tala sammen med en kompagnon ved navn Jeff, der i øvrigt er Ridden.

Der er desuden otte nye skins til karakterer, 12 nye skins til våben, samt nye kort, våben og accessories. Der kommer også en gratis udvidelse samtidig ved navn Trial of the Worm, som tilføjer endnu mere indhold.

Skal du spille mere Back 4 Blood?

Back 4 Blood

Relaterede tekster

5
Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Turtle Rock har haft nogle svære år, men denne spirituelle efterfølger til Left 4 Dead er den triumf de og vi har ventet på.Indlæser mere indhold