Dansk
Gamereactor
nyheder
Back 4 Blood

Back 4 Blood og Gotham Knights lader til at have ramt interne salgsmål

Warner Bros. er tilsyneladende tilfredse med de to spil.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at hverken Back 4 Blood eller Gotham Knights betragtes som store kritiske succeser, så lader det til at de om ikke andet har ramt de interne salgsmål, som udgiver Warner Bros. har sat for dem.

Sådan fremgår det i hvert fald fra Edgar Gamez' opdaterede LinkedIn-profil. Han har overset lanceringen af de to spil, og slår fast via hans profil at begge mødte de interne forventninger der var blevet sat.

"Launched massive Beta for Back 4 Blood, resulting in over 5.6M Players and leading to Warner Bros.' biggest Beta ever. Implemented strategic priorities for Back 4 Blood & Gotham Knights to deliver back-to-back Top 20 Games of the year measured by revenue and achieving WB sales goals," står der.

Der står naturligvis ikke hvor mange eksemplarer der er blevet solgt, og ligeledes udkom Back 4 Blood på Xbox Game Pass på lanceringsdagen, der uden tvivl har påvirket salgspotentialet. Men det er dog tilsyneladende gode nyheder for Warner Bros.

Back 4 Blood

Relaterede tekster

5
Back 4 BloodScore

Back 4 Blood

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Turtle Rock har haft nogle svære år, men denne spirituelle efterfølger til Left 4 Dead er den triumf de og vi har ventet på.Indlæser mere indhold