Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Batgirl-instruktør: Brendan Fraser præstation var en Oscar værdig

Adil El Arbi taler om Frasers rolle i den nu aflyste film.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For at spare penge valgte Warner Bros. at lukke helt ned for en ny Batgirl-film, en film der var så godt som færdig. Dette skabte røre i Hollywood, og verden over, og selvom at folkene bag har kæmpet for at få den gjort færdig, og distribueret, så er det ikke lykkedes.

Men noget tyder på at vi går glip af en ret vild skuespillerpræstation fra Brendan Fraser, der ligeledes for nylig er blevet rost for sin rolle i The Whale. Batgirl-instruktør Adil El Arbi har fortalt Geek Tyrant, at hans rolle som skurken Firefly var en "Oscar værdig".

"People do love the Bat family: they love Batgirl, they love Gotham City, they love Michael Keaton and Brendan Fraser gave an Oscar-worthy performance in the movie."

Men alt tyder på at filmen ikke bliver distribueret eller færdiggjort på noget tidspunkt, og opbevares i stedet i det Warner Bros. kalder "The Vault".

Batgirl-instruktør: Brendan Fraser præstation var en Oscar værdig


Indlæser mere indhold