Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Bayonetta 3

Bayonetta 3 udkommer til oktober

Den slagkraftige heks tager kampen op med Gotham Knights og Call of Duty.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på dagen kom det frem, at Bayonetta 3 var blevet aldersvurderet, hvilket plejer at være et vink med en vognstang om en snarlig lancering.

Nu har Nintendo lanceret en ny trailer til det længe ventede spil, der fastsætter en endelig lanceringsdato.

Bayonetta 3 udkommer den 28. oktober eksklusivt til Nintendo Switch. Samme dag lanceres også en eksklusiv fysisk udgave af spillet kaldet Trinity Masquerade Edition, der blandt andet inkluderer en 200-sider langt artbook.

Dermed udkommer Bayonetta 3 næsten samtidigt med nogle af årets på papiret største spil som Gotham Knights og Call of Duty: Modern Warfare II.

Nintendo meddeler også, at en selvstændigt fysisk udgave af det originale Bayonetta udkommer den 30. september. Spillet har tidligere kun været tilgængeligt til Nintendo Switch digitalt eller gennem en dyr samlerudgave af Bayonetta 2.

HQ
Bayonetta 3

Relaterede teksterIndlæser mere indhold