Dansk
Gamereactor
guide
Hades II

Begyndertips til at komme i gang i Hades II

Her er et par måder at gøre din kamp mod tid lidt lettere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hades II er ude! Nå, det er ude i tidlig adgang, men i betragtning af at det allerede har mere indhold end det første spil, er det en oplevelse, som mange fans allerede sidder fast i. Uanset om du er en mangeårig veteran eller hopper ind i den dybe ende i Supergiants efterfølger, har vi et par tips og tricks til at hjælpe dig med at komme i gang.

1. Få mest muligt ud af Melinoë

Hvis du er en old-school Hades-spiller, vil du sandsynligvis falde ind i et mønster af angreb og dashing, som du gjorde i det første spil, men hvis du ikke tager et minut til at lære brugen af Melinoës forskellige evner, kan du føle dig lidt underpowered.

Den største ændring er din Magick-pool, som opdateres efter hvert sted, så selvom du ikke kan regenerere den automatisk, skal du sørge for at spamme dine opladede evner for at få kampene til at gå lidt glattere. Især din rollebesætning bør ikke glemmes. I modsætning til i det første spil har det en anvendelse, selvom det ikke er buffet af en guds velsignelse. Uanset om du er anklaget eller ej, kan det at fange fjender lette et stort pres fra dig, så sørg for at bruge det.

Dette er en annonce:

2. Minder, få dine minder

Efter et par løbeture får du adgang til Nektar, en forbrugsvare, der kan gives til guder og dine allierede i lejren ved korsvejen for at fremme dit forhold til dem, uanset om det er romantisk eller ej. I det tidlige spil vil vi anbefale at gribe så meget Nektar som muligt og give kun en til hver karakter, du kan, selvom du ikke rigtig kan lide dem så meget.

Det skyldes, at når du først giver nogen noget nektar, vil de returnere tjenesten med et minde. Dette er specielle ting, du kan tage med på dine løbeture, der giver kraftfulde buffs. Gode til at begynde med er Knuckle Bones, Hecate's Wheel og Luckier Tooth, som du får fra Odysseus, Hecate og Schelemeus.

HQ
Dette er en annonce:

3. Få fat i måneskinsøksen så hurtigt som muligt

Dette er mindre et generelt spiltip og mere et direkte råd, hvis du vil komme så langt som muligt hurtigt. Moonlight Axe kræver en hel del sølv for at låse op, men når du først har fået det, betaler det sig hurtigt nok. Høj skade, hvis den er lidt langsom, og den eneste blokmekaniker i nogen af de våben, der hidtil er frigivet, gør Moonlight Axe til et must have for nye spillere.

Ligesom skjoldet fra det første spil giver Moonlight Axe og dens blok dig mulighed for at lave fejl uden nødvendigvis at blive straffet for dem. Blokken er ikke så stærk som Zagreus' skjold, men den kan være en livredder i de fleste af spillets kampe, så du kan få styr på kampen som dine egne mytologiske træningshjul. Nogle purister kan måske ikke lide lyden af det, men for de fleste af os giver det dig mulighed for at lette dig ind i spillet uden at føle, at du bare smækker hovedet ind i en mur igen og igen.

4. Aske over psyke

I Hades II er der to ressourcer, der er absolut afgørende for at forbedre Melinoë og dine chancer for at nå Chronos. Aske giver dig mulighed for at aktivere Arcana-kort, som faktisk giver opgraderinger som ekstra sundhed, de vigtige Death Defiances og andre opgraderinger. Psyke forbedrer din forståelse, hvilket betyder, at du kan aktivere flere kort på én gang, men dette er kun virkelig nyttigt, når du har kortene til at aktivere i første omgang. Så vi mener, at det er bedst at dyrke aske mere end psyke først, så du kan se, hvilke opgraderinger du kan lide, og hvilke du værdsætter mest, når du træder ind i underverdenen.

HQ

5. Brug dine penge

Ligesom med Hades er Charon uden tvivl den vigtigste NPC i hele spillet, da han giver dig adgang til ekstra Boons, Daedalus Hammers, sundhed og mere via sin butik. Selvom du måske vil spare dine penge, når du ikke ser noget, du kan lide før en bosskamp, vil vi i stedet anbefale at bruge disse penge alligevel. Grib en Pom, få lidt ekstra magi, brug de penge, fordi du måske bare får dig et Charon-kreditkort. Det er ikke, hvad de officielt hedder, men disse kort kan bruges til at få ekstra psyke, aske og dyre skæbnestoffer tilbage i din lejr, hvilket vil vise sig nyttigt i det lange løb.

6. Lad månen guide dig

En af de nye guder, du møder i Hades II, er Selene, og hun fungerer effektivt som din eneste måde at få opkaldsevnen fra det forrige spil. Ved at trykke på F på dit tastatur får du adgang til en evne, som du vælger, når du først møder Selene. Disse evner kan være afgørende i dine løb, og en god at starte med er Nightmare Form. For den skade, den gør, og den uigennemtrængelige abilitiy, den giver dig, har den en meget lav Magick-pris. Alle Selenes evner vil dræne din Magick, men i betragtning af at de har deres egne opgraderingstræer, der kan gøre dem til nogle af de stærkeste evner i spillet, er de det værd og endda værd at samle et par ekstra Magick-flasker for at sikre, at du kan bruge dem mere end én gang i en kamp.

Hades II

7. Daedalus hamrer over alt andet

Hvis du ser en Daedalus Hammer som en potentiel velsignelse, skal du gå efter den. Det er tippet, det er virkelig så simpelt som det. Daedalus-hamrene giver dit våben en buff, uanset om det er stærkere grundlæggende angreb, forskellige slags specials eller en ny evne, der fuldstændig ændrer, hvordan du spiller. Uanset hvad de tilbyder, er disse hamre rygraden i de fleste af dine bygninger og kan altid være nyttige til et vanskeligt gudløse løb.

8. Tag dig god tid til at kæmpe tid

Chronos er en vanskelig gammel bastard, så det er han, og du behøver ikke bekymre dig, hvis du ikke tager ham ned på dit første løb. Du behøver ikke engang at slå den første chef på dit første løb, for gæt hvad? Det er ikke rigtig meningen, at du skal. Efterhånden som du udvikler dig i Hades II, bliver du naturligvis stærkere, men der er ingen tidsbegrænsning for, hvornår du skal slå Chronos. Uanset om det tager 10 eller 100 løb, skal hver nat, du tager afsted, give dig mulighed for at chippe væk på historien og stien til underverdenen. Nogle gange vil du støde på en gudfrygtig bygning, og andre gange vil RNG-guderne simpelthen ikke være på din side. Det er bare et af disse spil. Så længe du har det sjovt, skal du ikke føle dig presset til at gøre det bedre hver gang. Der er masser af ting at låse op, og det vil tage tid at låse dem op, så bare fortsæt med at have det sjovt, og lad hvert dødsfald være en lektion.

Hades II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold