Dansk
Gamereactor
nyheder
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Blizzard afslører prisstigning på Hearthstone-køb

En lang række regioner kommer til at se stigende priser på items in-game.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ret sjældent at vi ser priser på digitalt goder direkte stige, men det er præcis hvad der er ved at ske i Hearthstone: Heroes of Warcraft, der fortsat lader til at have et sundt antal spillere verden over.

Via et indlæg på spillets forum afslører Blizzard at de til at starte med hæver priserne i en række centrale markeder, fra Australien til England, fra Japan til Ukraine. Det lader dog ikke til at Danmark indgår - for nu.

"During the next week, along with the 25.4 update, the price of various Hearthstone in-game items will increase for some countries and regions, such as Argentina, Brazil, Chile, Mexico, Australia, New Zeland, United Kingdom, Georgia, Turkey, Kazakhstan, Ukraine, South korea, Taiwan, and Japan. These adjustments will take place across all platforms and stores. Any initial price disparities across platforms will be resolved shortly after the 25.4 patch is released."

Det vides endnu ikke hvor stigningen vil blive, men spillere i Argentina siger allerede at der er tale om en syvdobbelt stigning på visse items in-game.

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Relaterede tekster

Hearthstone: Heroes of WarcraftScore

Hearthstone: Heroes of Warcraft

ANMELDELSE. Skrevet af Mika Sorvari

Uden tidligere erfaring med genren, træder Blizzard direkte ind på markedet for digitale kortspil og viser hvordan det skal gøres...Indlæser mere indhold