LIVE
HQ
logo hd live | Super Monkey Ball Banana Rumble
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Call of Duty: Black Ops 6

   Call of Duty: Black Ops 6-grafikmotoren har ikke noget specifikt navn

   Det er en delt teknologisk base, der er blevet opgraderet gennem årene.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Grafikmotorer har nærmest deres egne PR-afdelinger i disse tider, men det synes samtidig smart for forbrugerne at vide hvilken teknologi de givne spil er blevet bygget på. Men det kan man ikke rigtig kommunikere ud i forhold til Call of Duty, for seriens grafikmotor har ikke rigtig noget navn.

   Vi har for nylig deltaget ved et større preview event hos Treyarch, og du kan i øvrigt læse alt om vores oplevelser lige her, og her slog de fast at der er tale om en delt teknologisk base, som studierne der har arbejdet på serien har arbejdet på i mange, mange år.

   Det er også den samme motor som Call of Duty: Warzone 2 er blevet bygget i, men de føler ikke noget behov for at promovere denne; de ved at forbrugerne kender den som "the COD Engine".

   Der er dog sket gigantiske tigerspring fremad i forbindelse med Call of Duty: Black Ops 6, og du kan læse mere om det i vores preview.

   Call of Duty: Black Ops 6Call of Duty: Black Ops 6

   Relaterede tekster   Indlæser mere indhold