Dansk
Gamereactor
nyheder

Capcom præsenterer endnu et rekordregnskab

Det er faktisk 7. år i træk, at japanske Capcom præsenterer et rekordregnskab - og for 11. år i træk er der vækst.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For 7. år i træk, kunne Capcom torsdag præsentere et rekordregnskab og for 11. år i træk er der vækst i forretningen. Regnskabet er for hele regnskabsåret 2023, som for Capcom's vedkommende sluttede 31. marts 2024.

Salget landede på 977 millioner dollars (6,76 milliarder kroner), hvilket var en stigning på 21% i forhold til året før. Capcoms største succes var Resident Evil 4, som solgte 3,4 millioner eksemplarer i perioden og Street Fighter 6, som udkom i juni sidste år, landede på 3,3 millioner. Dragon's Dogma 2 har ved udgangen af marts 2024 solgt 2,6 millioner eksemplarer, hvilket er ganske imponerende, da det udkom i midten af marts.

Salget af Dragon's Dogma: Dark Arisen så også et stort salgsboost op til udgivelsen af Dragon's Dogma 2 og solgte i alt 1,7 millioner eksemplarer.

15 spil rundede 1 million solgte eksemplarer i budgetåret 2023 (mod 9 stk. i 2022) og Monster Hunter serien rundede 100 millioner solgte.

Mens andre store virksomheder kæmper for at holde sammen på forretningen (sådan ser det i hvert ud til udefra) og her kigger vi jo i høj grad på Xbox og også Sony og Electronic Arts, som alle har været igennem massive fyringsrunder og nedlukninger af studier, så ser det ud som om, at Capcom driver en sund forretning.

Capcom præsenterer endnu et rekordregnskab


Indlæser mere indhold