Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 deaktiverer mods for at redde Phantom Liberty

Udvidelsen understøtter muligvis ikke mods, der ikke er blevet opdateret endnu.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty giver i øjeblikket mange spillere den fantastiske oplevelse, de forventede fra hovedspillet, da det udkom tilbage i 2020. Et utal af spillere er godt i gang med at udforske Dogtown, men CD Projekt Red har truffet en stor beslutning, der kan påvirke din oplevelse.

Mods er nemlig automatisk blevet deaktiveret efter spillets seneste opdatering. Det er for at give mod-skaberne mulighed for at opdatere deres projekter, så de ikke laver for mange problemer i Cyperpunk 2077's nye udvidelse.

Hvis du elsker at bruge mods, bør du altså vente lidt for at se, hvornår dine yndlingskreationer bliver opdateret og gjort kompatible med den nye udvidelse. Eller du kan forsøge at køre den spritnye Night City-oplevelse med forældede mods, men der er ingen garanti for, at spillet ikke bryder sammen.

Spiller du med mods i Cyberpunk 2077?

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077: Phantom LibertyScore

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Alberto Garrido

Vi er vendt tilbage til Night City for at tage på en sidste mission med V og Johnny Silverhand efter opdatering 2.0. Bliver dette det endegyldige farvel?

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold