Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty når en kvart million samtidige spillere på Steam

Det er det højeste antal, siden spillet udkom i december 2020.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I går var en stor dag for Cyberpunk 2077, som endelig fik sin første (og sidste) store udvidelse: Phantom Liberty. Fans har virkelig ventet tålmodigt på det nye indhold. Det var især meget tydeligt på Steam, hvor 246.754 mennesker spillede det samtidigt om aftenen ifølge SteamDB.

Det er det højeste antal af mennesker, der har spillet det futuristiske spil samtidigt, siden det udkom for tre år siden i en meget skuffende tilstand. Godt gået, CD Project Red. Har du ikke læst vores anmeldelse af Phantom Liberty endnu, kan du gøre det her.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077: Phantom LibertyScore

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Alberto Garrido

Vi er vendt tilbage til Night City for at tage på en sidste mission med V og Johnny Silverhand efter opdatering 2.0. Bliver dette det endegyldige farvel?

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold