Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 får nye gameplay features i denne uge

CD Projekt RED sagde at de var færdige med at introducere meningsfulde opdateringer til spillet, men det passer ikke helt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Cyberpunk 2077 udvikler sig endelig til sin fulde form i denne uge, for der udkommer Ultimate Edition, der kommer indbygget med Phantom Liberty og Update 2.0. Men det er faktisk ikke alt, for der er gode nyheder, selv for dem der i forvejen ejer spillet og udvidelsen.

Det er blevet afsløret via en dedikeret udsendelse, at d. 5 december der lander Update 2.1, der faktisk introducerer flere meningsfulde opdateringer til kernespillet.

Der kommer eksempelvis et nyt Metro-system, der lader dig rejse tværs over buen langt hurtigere. Det var meningen at dette skulle have været med i hovedspillet, men det viste sig at være svært at implementere. Der er 19 stationer at udforske, og fem forskellige linjer.

Der er også et nyt radiosystem, som gør at du kan høre radio selv når du er til fods, og der er nu også mere musik at lytte til. De har desuden tweaket en række boss-kampe, deriblandt Adam Smasher.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077: Phantom LibertyScore

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Alberto Garrido

Vi er vendt tilbage til Night City for at tage på en sidste mission med V og Johnny Silverhand efter opdatering 2.0. Bliver dette det endegyldige farvel?

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold