Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 3

Dato for End Game til Battlefield 3

Vanviddet med fire forskellige DLC-datoer fortsætter

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

DICE har på deres Battlefield-blog afsløret planerne for udgivelsen af den sidste DLC-pakke til Battlefield 3 - End Game.

Som med tidligere DLC-pakker fortsætter EA den forvirrende taktik med at gøre pakken tilgængelig på fire forskellige datoer, afhængigt af platform og hvorvidt man har Battlefield Premium.

PS3-ejere med en Battlefield Premium-konto kan spillede End Game fra den 5. marts. Xbox 360 og PC-ejere med Premium må vente til 12 marts.

Og de, der ikke har købt Premium, må vente til henholdsvis den 19. marts (PS3) eller den 26. marts (PC, Xbox 360), inden de kan købe End Game. Prisen kender vi ikke endnu.

Battlefield 3

Relaterede tekster

5
Battlefield 3 - Back to KarkandScore

Battlefield 3 - Back to Karkand

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Første DLC-pakke til Battlefield 3 er landet. Nogle får den gratis, men hvis du ikke er blandt de heldige, vil du sikkert gerne vide om den er pengene værd. Svaret får du her.

Battlefield 3 (konsol)Score

Battlefield 3 (konsol)

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Rasmus er draget i kamp med Battlefield 3 igen, for denne gang at nærstudere Playstation 3- og Xbox 360-udgaverne af spillet. Læs alt her.

5
Battlefield 3 er gratis på Origin

Battlefield 3 er gratis på Origin

NYHED. Skrevet af Lee West

Når du nu alligevel højest sandsynligt holder fri i dag, så kan du måske bruge tiden på at installere Battlefield 3. Spillet er nemlig ganske gratis at hente på butikken...Indlæser mere indhold