Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Disney Speedstorm
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Borderlands

   Deadpools Tim Miller træder til for at skyde nye scener til Borderlands-filmen

   Men det er slet, slet ikke fordi at den originale instruktør er blevet fjernet fra projektet.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Det er slet, slet ikke mærkeligt at en film skal have såkaldte "reshoots", altså at der skal skydes nye scener efterfølgende. Sådan forholder det sig lige nu med den kommende Borderlands-film, som Eli Roth er instruktør på, men mange har undret sig overfor hvorfor det ikke er ham der står for de her reshoots.

   Der begyndte sågar at løbe rygter om at han var blevet direkte fjernet fra projektet, men det er virkelig, virkelig ikke tilfældet. Deadline kan bekræfte at Deadpool-instruktør Tim Miller er trådt til for at få de sidste skud i kassen, men at Eli Roth udelukkende udebliver fordi han bliver nødt til at påbegynde hans næste projekt.

   Han er ved at lave en film ved navn Thanksgiving, og her blev han bare fanget imellem to projekter, så Miller er blevet bragt ind for at hjælpe.

   Det vides endnu ikke hvornår filmen får premiere, men vi håber snart at se en trailer.

   Borderlands

   Relaterede tekster

   Borderlands - GOTYScore

   Borderlands - GOTY

   ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

   Borderlands var det forfriskende pust alle loot-hungrende rollespillere ledte efter. Nu er det tid til at samle alle udvidelserne og spillet i et. Lee kigger på Game of The Year-udgaven...   Indlæser mere indhold