Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Hitman 3 - Freelancer
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Shenmue 3

   Der er lige nu ingen planer om at udvikle Shenmue 4

   Historien blev ikke færdiggjort i Shenmue 3, og der er ingen udsigt til at den vil blive lukket.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Shenmue 3 fik mildest talt lunkne anmeldelser med på vejen, og ikke bare det, spillet gjorde ikke den samlede historie færdig, som fans ellers har ventet på i mange, mange år. I stedet lagde spillet op til et fjerde kapitel, men det er slet, slet ikke under aktiv udvikling.

   I et interview med IGN fortæller skaber Yu Suzuki, at der ikke er nogen planer om at lave et fjerde spil i Shenmue-serien.

   Han slog fast at selvom at faste Shenmue-spillere sagtens kunne nyde det tredje kapitel, så var det et svært sted at starte for de nye spillere, og at hvis han får lov til at lave et fjerde en dag, så skal det være et bedre "entry-point" for nybegyndere.

   Er du interesseret i mere Shenmue?

   Shenmue 3

   Relaterede tekster   Indlæser mere indhold