Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Spider-Man

Der er multiplayer-referencer i PC-udgaven af Spider-Man

Vi ved dog ikke helt hvilket projekt disse refererer til.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig landede Spider-Man på PC efter at have tilbragt godt fire år eksklusivt på PlayStation, og det gør naturligvis at det nu er muligt for nysgerrige sjæle at kigge kildefilerne ordentligt igennem, da disse en gang imellem byder på overraskelser.

Og det må man sige at disse har gjort. Som mange hurtigt har fundet ud af, så er der referencer til multiplayer i kildefilerne, som lader til at insinuere at flere Spider-Men kan dyste om at være "superior". Faktisk er filerne fyldt til renden med specifikke referencer til multiplayer-struktur.Men så er spørgsmålet; er det fordi at dette spil originalt bød på multiplayer? Er det fordi at det kommende Marvel's Spider-Man 2 vil byde på multiplayer? Eller er dette en reference til Insomniacs endnu ukendte multiplayer-spil vi ved de arbejder på?

Det vides ikke.

Spider-Man

Relaterede tekster

Spider-ManScore

Spider-Man

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ventetiden er endelig forbi, og Insomniac Games' mest ambitiøse spil til dato står for døren. Vi har anmeldt det ultimative Spider-Man-spil.Indlæser mere indhold