Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Returnal

Det lader til at Returnal er kommet sløvt fra start på PC

Det er Sonys næsteværste lancering på PC indtil videre.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For ikke så lang tid siden ankom Returnal på PC, og selvom at spillet klarede sig decideret glimrende på PS5, så lader historien til at være lidt en anden her godt to år efter.

Som SteamDB kan fortælle så lå spillet på godt 7000 samtidige spillere i løbet af den første weekend, det er faktisk Sonys næsteværste præstation på platformen kun "overgået" af Sackboy: A Big Adventure, der dog kun formåede et "peak" på 610 spillere.

Sonys andre spil har dog klaret sig meget, meget bedre. God of War havde over 74.000 og selv Days Gone formåede 28.000 samtidige spillere.

Tror du at PC-folket er lidt ovre Returnal, eller hvordan?

Returnal

Relaterede tekster

5
Vi anmelder Returnal på PCScore

Vi anmelder Returnal på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Returnal er vendt frygteligt tilbage! Laursen har kæmpet sig vej gennem mørklagte ruiner og mangearmede uhyrer for at levere en hurtig anmeldelse af spillets PC-udgave.Indlæser mere indhold