Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo Immortal

Diablo Immortal runder 100 millioner indtjente dollars på mobil hurtigere end Fire Emblem: Heroes og Fortnite.

Pengene strømmer stadig ind.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Blizzard har fået meget kritik for Diablo Immortal, siden spillet blev præsenteret til en famøs Blizzcon tilbage i 2018. Dengang blev spillet kritiseret for ikke at udkomme til PC (det gjorde det så alligevel), mens kritikken efter lanceringen primært har handlet om den meget aggressive implementering af mikrotransaktioner.

Ikke desto mindre er spillet allerede blevet en stor økonomisk succes. På en måned havde spillet næsten indtjent 50 millioner dollars, og nu, otte uger efter lanceringen, melder Sensor Tower, at spillet har passeret de 100 millioner dollars i indtjening - vel og mærke uden indtægterne fra PC-versionen regnet med.

Dermed runder spillet den flotte milepæl hurtigere end Nintendos med afstand mest lukrative mobilspil Fire Emblem Heroes (10 uger) og det ultrapopulære Fortnite (12 uger).

Spillets indtjening kommer primært fra USA med Sydkorea og Japan, som de næstmest lukrative lande. Også på det ekspanderende kinesiske marked har spillet fået en god lancering som det i øjeblikket tredjemest indbringende spil. 59% af spillets mobile omsætning kommer fra Apples App Store, mens at 41% udgøres af enheder med Google Play.

Med over 20 millioner downloads indtil videre, bruger spillere i gennemsnit 5 dollars på Diablo Immortal.

Diablo Immortal

Relaterede tekster

Diablo ImmortalScore

Diablo Immortal

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Vi har udforsket hver en afkrog af denne nye version af Sanctuary.Indlæser mere indhold