Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 6

DLC på vej til Resident Evil 6

I første omgang kun til Xbox 360

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du skulle savne flere zombier at skyde på i julen, kan du glæde dig over at en ny DLC-pakke til Resident Evil 6 skulle være klar den 19. december - dog i første omgang kun til Xbox 360.

Pakken indeholder tre nye spiltyper. Predator giver en spiller kontrol over en Ustanak (eller gigantisk, farlig zombie) som skal forsøge at tæve fem andre, menneskelige spillere.

I Survivors kan op til seks spillere kæmpe sammen, men skulle nogen dø vil de blive forvandlet til en zombie, og det sidste overlevende menneske er vinderen.

Onslaught er en finurlig mutation af Horde, hvor to spillere faktisk kæmper mod hinanden, mens de forsøger at holde ligaerne af zombier for døren. Twistet kommer dog ved at kombinationer af angreb vil sende de besejrede fjender over på modstanderens skærm.

Hver af de nye spiltyper kommer til at koste 320 Microsoft Points, hvis man dog ikke vælger at købe dem i samlet pakke, hvor de kan købes til 720 points.

Resident Evil 6
Billedet er fra standard Resident Evil 6 - altså ikke DLC-pakkerne,

Relaterede tekster

Resident Evil 6Score

Resident Evil 6

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Trådene samles i én stor knude i Resident Evil 6, der både byder på op- og nedture. Vi bringer to anmeldelser her.Indlæser mere indhold