Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon Quest III HD-2D Remake

Dragon Quest III HD-2D Remake dukker efter 3 år pludselig op til overfladen igen

Vi har ikke set noget til spillet, siden det blev annonceret tilbage i 2021.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Square Enix bekræftede tilbage i maj 2021, at de arbejdede på ikke mindre end fem nye Dragon Quest spil, heriblandt Dragon Quest III HD-2D Remake. Siden da, har vi ikke hørt noget til spillet, og flere er begyndt at spekulere i, om spillet stadig er under udvikling.

Den 27. maj er officiel Dragon Quest dag i Japan og i den forbindelse er den officielle Dragon Quest konto på mediet X blevet opdateret med en kort video, hvor Dragon Quest III logoet vises, efterfulgt at teksten "The Legacy Begins".

I posten står der "The Legend of Erdrick draws near" og det har fået fans til at spekulere i, om denne remake vil indeholde alle de tre første Dragon Quest spil, da disse med mellemrum bliver kaldt "The Erdrick Trilogy". Det er dog rene spekulationer og det mest sandsynlige er nok, at det er fordi at Dragon Quest III var det første hvor spil hvor hovedpersonen hed Erdrick, at denne sætning er skrevet.

I den korte video kan man også se, at spillet kommer til både PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch og PC, hvilket nok er et udtryk for den nye multiplatform-strategi som Square Enix annoncerede for kort tid siden.

Siden udgivelsen af det første spil i Dragon Quest serien for 38 år siden, tilbage i 1986, har salget af Dragon Quest spil rundet 82 millioner eksemplarer ifølge Square Enix.

Dragon Quest III HD-2D Remake

Relaterede teksterIndlæser mere indhold