Dansk
Gamereactor
guide
Dragon's Dogma 2

Dragon's Dogma 2 Guide til Arisen nybegyndere

Capcoms massive eventyr kan virke lidt uhåndterligt, men heldigvis sparer vores timers forberedelse af anmeldelser dig for hovedpine.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dette er måske ikke første gang, du er Arisen, da den første Dragon's Dogma ankom helt tilbage i 2012. Det er ikke, at det er en vanskelig eller djævelsk kompliceret titel, men at forstå, hvordan hensigten med historien og dens verden oversættes, kommer ikke altid igennem til spilleren, som vi diskuterede i anmeldelsen. Dragon's Dogma 2 er et monster med en masse sundhedsbjælker, som du kommer til at bruge meget tid på, men forhåbentlig kan vi med denne guide med tip, tip og nogle velmenende råd skære ned på disse perioder mellem et mål og det næste.

I sidste ende, som det ofte er tilfældet, vil du være alene med dragen (ja, du og din trofaste Pawns ), men før det bliver du nødt til at sparke noget seriøst røv i hans verden, samle tusind ressourcer, udforske snesevis af huler og samle (og ikke miste) tusindvis af guldmønter. Vi lærer dig også, hvordan du overlever natten, selvom du ikke kan finde et sted at campere, og du er midt i ingenting. Du vil takke os senere.

Endelig skal du huske, at disse tip kun er baseret på en enkelt gennemspilning, og derfor (i betragtning af at der kun er en gemt slot) kan vi ikke bekræfte, at dette altid er den eneste vej frem. Hvis du opdager en hurtigere måde at komme videre på, så lad os det vide i kommentarerne!

Dragon's Dogma 2
Dette er en annonce:

Specialisering er nøglen til sejr

En af de bedste løsninger til din karakter og Pawns i Dragon's Dogma 2 er muligheden for at ændre Vocation (klasse) så ofte du vil. Alt du skal gøre er at gå til Vocation Guild og betale et lille beløb på Vocation Points (VP) for at begynde at træne i en ny. Husk dog, at hver Vocation har forskellige passive og aktive færdigheder og baggrunde for karakteren, og at du også bliver nødt til at bruge point for at låse op og opgradere dem, så du bliver nødt til at være selektiv. Det er mere værd at vælge fire almindelige færdigheder og opgradere dem til det maksimale end ikke at have syv med halv progression.

Endelig skal du vide, at der i både Vermund og Battahl er visse personer, der tilbyder masterfærdigheder for hver Vocation. Disse angreb er normalt de bedste i spillet, og for at få dem bliver du nødt til at bestå en bestemt test eller quest.

Derudover har hver klasse unikt udstyr og våben, så du skal også bruge nok guld til at have råd til dem og betale en rustning for at opgradere dem, hvilket fører til...

Benyt lejligheden til at indsamle og opbevare så mange ingredienser som muligt.

Selvom alle varer kan sælges til forhandlere og håndværkere, har vores erfaring vist, at bortset fra udstyr, der er blevet forældet, er det hverken nødvendigt eller tilrådeligt at sælge noget. Guld er ikke en rigelig ressource (i det mindste for det meste af eventyret), og udstyr er ret dyrt.

Dette er en annonce:

Derudover er ingredienser meget mere nyttige, når du kombinerer dem for at skabe forbrugsstoffer og potions, der øger sundhed og energi eller helbreder ændrede tilstande. Beroligende potions er aldrig en mangelvare, og det samme gælder for de forskellige Roborants, varer med identiske effekter.

Dragon's Dogma 2

Når du kan, skal du opgradere dit udstyr!

Der er tre typer våben- og udstyrsforbedringsfremstilling: En i Vermund, en i Batthal og en af individet kendt som Dragonforged. Hver af disse teknikker øger både fysisk og magisk angreb og forsvar til en anden andel, samt påvirker vægten af opgraderet udstyr (for eksempel er vægten af opgraderet udstyr på Vermund lettere, men opgraderingen er mindre end på Battahl).

Dragonfoged er en sag for sig, da han gennemsyrer de mest kraftfulde opgraderinger ved hjælp af drakoniske krystaller i sin bolig i Cove Sanctuary. Draconic krystaller er meget sjældne i naturen, da de er lavet af forstenet drageblod, så for at få fat i mere skal du enten besøge områder, hvor en drage har passeret... eller dræb en drage. Drager (mindre end dragen, der forvandler os til Arisen ) er stadig de hårdeste fjender i spillet, så sørg for at være godt forberedt på forhånd, medbring dit bedste udstyr, magiske besværgelser og ekstra ammunition, og hold pause ved et bål på forhånd, hvis det er muligt.

Om natten eller før en kamp skal du oprette lejr.

Rejsen gennem Dragon's Dogma 2 er en lang vej fuld af farer. Der vil være konstante kampe, hurtig rejse som sådan er ikke tilgængelig (medmindre du bruger nogle virkelig vigtige ressourcer på det), og med hver kamp reduceres dit maksimale helbred, medmindre du sover i en kro, derhjemme (mere om dette senere) eller i en lejr.

Selvom bygninger i byer er de mest komfortable uden chance for at blive angrebet af monstre (og med inventaropbevaring ved hånden), kan det være, at missionen eller natten tvinger dig til at campere i det fri og vente på morgenen. I disse tilfælde er det bedst at kigge efter et tændt lejrbål (det er let at skelne, hvor de er, ved den røgfane, de frigiver) og hvile der ved hjælp af et campingsæt. Hvis der er monstre i nærheden, vil din hvile blive afbrudt, og de kan ødelægge din lejr, hvilket ville være et problem (du bliver nødt til at finde en erhvervsdrivende for at sælge dig en anden). Campingsæt findes i forskellige kvaliteter og vægte. Hvis du får en god nok, vil monstre ikke angribe dig.

Camping er også den eneste måde at lave mad på og derfor få det boost til angreb, forsvar og energi, som det at spise skiver bøf tilbyder (og pas på madlavningsscenen, for det er det sprødeste kød, du nogensinde vil se i et videospil). Derfor er det altid godt at tilberede ethvert stykke dyr eller monsterkød, du har på dig - du får det ekstra kampboost, du skal bruge for at komme hjem.

Dragon's Dogma 2Dragon's Dogma 2

"Den bonde har været meget nyttig, men det er tid til forandring".

Pawns er rygraden i hele spillet. Selvom du altid tager din personlige Pawn med dig, vil de to andre være midlertidige ledsagere, som du skal ændre gennem hele eventyret. Ideelt set bør du samle et afbalanceret team af forskellige kald for at kunne påtage dig noget, men konfigurationen skal ændres, efterhånden som du skrider frem. Årsagen til dette er, at "lånte" bønder ikke stiger i niveau eller lærer nye færdigheder, så de vil altid være begrænset til dit niveau. Derfor er det vigtigt at besøge sprækkestenene eller tale med de vandrende Pawns, du støder på undervejs.

Pawns er også nyttige, fordi de hjælper dig med at finde det specifikke missionsmål inden for det område, der er markeret på minikortet. Nogle gange er det endnu bedre at bede om et lavere niveau Pawn, der ved, hvor du skal hen snarere end en stærk, der ikke har nogen idé. I sidste ende vil det være en tidsbesparelse, og du kan altid bogmærke dem, du bedst kan lide, og genkalde dem, når de er steget i niveau med deres respektive Arisen spillere.

Bonus: At klæde sig godt på åbner flere døre end et spark og en økse

Nogle gange vil brutal magt alene ikke være nok til at nå missionens mål. Der er tidspunkter, hvor Arisen bliver nødt til at infiltrere stærkt bevogtede områder, hvor NPC'er kan blive fjendtlige og hurtigt afslutte dig. Vernworth Castle vil være det første sådant sted, du ser, og for at undgå at tiltrække opmærksomhed i sine haver og indvendige korridorer skal du klæde dig som en adelsmand. For at gøre dette skal du få hofmandens påklædning og leggings.

Sådan får du hofmandstøjet i Dragon's Dogma 2

Den mest direkte måde er at fuldføre søgen "The Ornate Box", hvor du skal købe denne vare fra en købmand på Vermunds markedsplads for 800G og levere den til en person ved navn Sven. Han vil indkalde dig efter et par dage på samme plads (du kan vente et par gange ved at sidde på en bænk), og når du møder ham igen, vil han give dig tøjet. Med den kan du nu bevæge dig frit rundt på slotsområdet og deltage i dronningens reception.

Den anden måde er at gå direkte ind på slottet og undgå vagterne, og når du går op på første sal, hvor kamrene er, finder du i et af værelserne en kiste med det komplette tøj. Udstyr det (ingen våben i syne), og resultatet bliver det samme.

Dragon's Dogma 2Dragon's Dogma 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold