Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo Immortal

Du kan nu skifte klasse på eksisterende karakterer i Diablo Immortal

Funktionen er gratis og har en syv-dages venteperiode.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For et par uger siden meldte Blizzard ud, at den kommende opdatering til Diablo Immortal ville lade dig skifte klasse med din karakter. Nu er opdateringen ude, og i den forbindelse forklarer Blizzard, hvordan den nye mekanik fungerer.

For at skifte klasse skal din karakter som minimum være i level 35. Herefter er det gratis at ændre din klasse fra eksempelvis Barbarian til Monk. Når du har skiftet, skal du dog vente syv dage, inden funktionen bliver tilgængelig igen.

Første gang, du skifter til en ny klasse, vil du få "placeholder gear" af samme rank som dit eksisterende udstyr, og du kan justere dit udseende. Skulle du senere skifte tilbage til den samme klasse, tildeles du dit gamle udseende og dit gamle gear.

Der er for nuværende ingen planer om, at lade spillere skifte klasse oftere end hver syvende dage, mod betaling, melder Blizzard.

Diablo Immortal har fået stor ros for sit gameplay, men omfattende kritik for dets aggressive implementering af mikrotransaktioner. Foreløbigt har spillet dog været en økonomisk succes med mere end 10 millioner spillere og 50 millioner dollars i indtjening.

Diablo Immortal

Relaterede tekster

Diablo ImmortalScore

Diablo Immortal

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Vi har udforsket hver en afkrog af denne nye version af Sanctuary.Indlæser mere indhold