Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
EA Sports FC 24

EA Sports FC 24 kører i 30 FPS på Nintendo Switch

Og i 720p eller 1080p afhængigt af, hvordan du spiller det.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA har været ret tavse i forhold til at fortælle os, hvordan EA Sports FC 24 kører på Nintendo Switch, men nu hvor spillet udkommer på hybridkonsollen om et par dage, har udvikleren endelig afsløret, hvilken performance vi kan forvente.

I et interview med IGN bekræfter Line Producer Doru Logigan, at EA Sports FC 24 kører i 30 FPS på Nintendo Switch, og at spillets opløsning er 720p når man spiller håndholdt, og 1080p docked.

Det er lidt af en ændring for serien, da tidligere FIFA-spil har kørt i minimum 60 FPS på alle platforme, selv Switchen. Så hvorfor kører det nyeste spil i serien pludselig ringere på Switch? Det skyldes angiveligt, at spillet nu kører på Frostbite Engine, noget som Logigan beskriver som en "kæmpe bedrift" at få til at samarbejde med Switchen.

Selvom Switch-versionen har ringere performance end de andre, har EA tidligere lovet, at alle versioner af EA Sports FC 24 vil få samme opdateringer og fremtidigt indhold.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du læse vores anmeldelse af EA Sports FC 24 lige her.

EA Sports FC 24

Relaterede tekster

EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

FIFA 24 er blevet til EA Sports FC 24, men lad dig ikke narre. Navnet er desværre den mest markante ændring i årets meget undervældende fodboldspil fra EA Sports.Indlæser mere indhold