Dansk
Gamereactor
nyheder
Elden Ring

Elden Ring: Shadow of the Erdtree er den højest ratede udvidelse nogensinde på Metacritic

Anmelderne lader til at være rigtigt godt tilfredse med Shadow of the Erdtree udvidelsen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den første store udvidelse til FromSoftwares fremragende Elden Ring er lige på trapperne og mange har med stor spænding set frem til Shadow of the Erdtree udvidelsen.

Embargoen er løftet, og de første anmeldelser er landet og det ser ud til, at fans ikke bliver skuffede - Troels har anmeldt udvidelsen her på Gamereactor og han kalder det slet og ret "en mesterlig udvidelse".

Troels er ikke den eneste, der har svært ved at få armene ned. Ifølge Metacritic, er Shadow of the Erdtree den højest ratede standalone udvidelse nogensinde og i skrivende stund ligger den med en Metascore på 95 baseret på 56 anmeldelser. Det placerer også Shadow of the Erdtree på en 36. plads på listen over de højest ratede spiludgivelser nogensinde.

Shadow of the Erdtree er også den højest ratede udvidelse nogensinde fra FromSoftware, et godt stykke foran Astorias of the Abyss udvidelsen til Dark Souls, som ligger med en MetaScore på 89.

Er du klar til at få en røvfuld mere af FromSoftware, når Shadow of the Erdtree lander fredag den 21. juni?

Elden Ring

Relaterede tekster

Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Ventetiden er endelig overstået, og FromSoftware byder nu velkommen til Tarnished Souls-fans. Her er The Lands Between.Indlæser mere indhold