Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Red Dead Redemption

Endnu en kilde peger i retning af Red Dead Redemption remaster

Er der så meget røg nu at der bliver nødt til at være en ildebrand et sted?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den sydkoreanske aldersmærkningsenhed har allerede mærket noget der ligner en genudgivelse af Red Dead Redemption, som nærmest på egen hånd bekræfter at et form for remaster er under udvikling, og kort efter opdaterede Rockstar deres Social Club-emblemer for netop det spil.

Og nu er der endnu flere rygter der peger i den retning. Insider Gaming har afsløret at Colin Moriarty, der dog ikke på egen hånd kan agere sandhedsvidne, har slået fast at et remaster er på vej i den nyeste episode af Sacred Symbols:

"I can say I have seen confirmation that this is real. I don't think you need this confirmation, but I had someone reach out to me behind the scenes that showed me something that definitively shows this game is coming. Maybe even imminently with an announcement maybe in like August. So, not a huge surprise, you don't need to tell you that South Korean ratings board doesn't just rate things. They rate things that are submitted to them."

Sammenlagt er der altså ret meget der peger i retning af en afsløring inden længe, synes du ikke?

Red Dead Redemption

Relaterede tekster

Red Dead Redemption (PS4/Switch)Score

Red Dead Redemption (PS4/Switch)

ANMELDELSE. Skrevet af Marie Liljegren

John Marston rider igen. Men holder Read Dead Redemption stadig i dag, og får vi nok for penge i denne nye udgave af klassikeren til Nintendo Switch og PlayStation 4?

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Det vilde vesten er blevet endnu vildere efter zombier har overtaget alt fra prærien til ranches og byer. John Marston står over for sit hårdeste eventyr hidtil.Indlæser mere indhold