Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon's Dogma

Endnu et Capcom-læk siger at Dragon's Dogma 2 endelig er på vej

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Capcom fik stjålet tonsvis af sensitiv data af en hacker-gruppe for nylig, og denne data er nu langsomt men sikkert ved at lække ud på nettet, og den bekræfter en masse spændende detaljer om hvilke spil der er på vej.

Allerede ved vi at der findes kildekode til "DMC2", at Resident Evil Village kommer i april måned, og Street Fighter VI er under udvikling, men der er mere.

Som WCCFTech skriver har endnu mere lækket information tilsyneladende bekræftet, at Capcom også endelig arbejder på Dragon's Dogma 2. Det vides endnu ikke hvornår spillet ankommer, men vi ved at det får selskab af et helt nyt kapitel i Onimusha-serien, som har ligget i dvale i lang, lang tid.

I dokumentet, som du kan se her, er der dog estimerede salgsprojektioner, der foreslår at Dragon's Dogma 2 ankommer i andet kvartal af finansåret 2022, hvorimod Onimuisha kommer i tredje kvartal.

Glæder du dig?

Dragon's Dogma

Relaterede teksterIndlæser mere indhold