Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
ARTIKEL - SPONSORERET INDHOLD

Fallout 76 Guide: Tips til at tackle ødemarken i 2022

Fallout-serien fejrer 25 års jubilæum i år, og derfor har vi sammen med Bethesda sammensat en guide til hvordan du kan starte i Fallout 76.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Fallout-serien fejrer nu 25 års jubilæum i år, og som en del af den her store fejring har Bethesda valgt at gøre Fallout 76 gratis i en hel uge, så spillere der endnu ikke har prøvet kan give det et skud. Spillet fejrer i sig selv fire år på markedet, fire år hvor der er sket enormt meget, og hvor mange af de features fans løbende har bedt om er blevet tilføjet via et hav af opdateringer. Den seneste udvidelse, The Pitt, tager spillerne en tur til de apokalyptiske rester af Pittsburgh. Selvom at mange af jer allerede har udforsket The City of Steel via den gratis uge, så er der uden tvivl mange Vault Dwellers der ude i Appalachia, der godt kunne bruge lidt ekstra tips og tricks, så dem giver vi jer her.

HQ

Først og fremmest skal du S.P.E.C.I.A.L.-isere dig

Det lyder måske som et lidt mærkeligt sted at starte, men det er faktisk ret afgørende. I Fallout 76 skal du bruge det såkaldte S.P.E.C.I.A.L-system til at udvikle din karakter på en sådan måde, så du kan noget meget specifikt. Nyder du at skyde på alt der bevæger sig? Jamen så er Strength, Perception og Agility nok et godt sted at starte. Handler det i stedet om at crafte og bygge? Så handler det om Intelligence. Pointen er at med S.P.E.C.I.A.L så er der en meget bred struktur der tillader dig at samle evner og perks op løbende. Du tænker måske at det er bedst at samle et bredt antal af disse op, og være en slags "jack of all trades", og det kan du også, men vi anbefaler at starte med et mere snævert fokus end det.

Tal med alle du møder

Til trods for at dette er en postapokalyptisk ødemark, så er Appalachia også hjemsted for et utal af interessante karakterer du møder på din vej. Det er en god vane at tale med alle du render ind i, for du ved aldrig hvem der kan give et nyttigt råd, eller sætte gang i en solid mission der kan give dig gode belønninger. Tal derfor med alle du ser, om det så er købmænd, tilfældige civile i de store byer eller alt derimellem. Lad dog være med at prøve at tale med en Deathclaw - de er ikke så snakkesalige.

Lad vær' med at hoarde

Vi ved godt hvordan det er at bevæge sig rundt på må og få i ødemarken, og se tilfældigt skrammel og ragelse rundt omkring og tænke; "jeg må hellere samle det her op, for det kunne være brugbart i fremtiden!" Lad bare vær'. Appalachia er et meget, meget stort sted, og det sidste du har brug for at blive begrænset af et inventory fyldt til randen med skidt som du ikke har brug for. Rejs let, skær ind til benet, og smid alt fra dig der ikke er afgørende for din overlevelse.

Fallout 76Fallout 76

Placer din CAMP strategisk

Som vi netop pointerede, så er Appalachia et stort sted, og at krydse det hele til fods tager lang, lang tid. Heldigvis kan du benytte dig af fast travel, men i mange situationer koster det afgørende Caps. Du kan dog benytte dig af fast travel uden omkostninger til Vault 76 og din CAMP, og derfor bør du konstant placere din lejr strategisk, så du kan bevæge dig uden problemer til der her hvor du skal hen.

Døden er irriterende, men det er ikke enden

Du skal være smart i forhold til hvor du placerer din CAMP, ingen tvivl om det, men det er også vigtigt at forstå, at døden virkelig ikke er enden for den smarte Vault Dweller. Misforstå os ikke, at dø er ikke noget vi direkte anbefaler, da du dropper både grej og penge, men det vigtigste er dog at det ikke er enden. Du respawner fra en af en række forskellige lokationer, inklusiv din CAMP, og derfor er det igen afgørende at placere den strategisk, så du let kan vende tilbage til kampens hede.

VATS er din bedste ven

Du er måske en solid skytte, og har ikke brug for hjælp til at sigte når du er oppe imod glubske fjender, men VATS (Vault-Tec Assisted Targeting System) er stadig et afgørende værktøj i ødemarken. Systemet kan bruges til at opdage fælder, eller at belyse fjendens svage sider, og det vil altså gøre dit liv lettere hvis du sørger for konstant at bruge det.

Men venner er altså også vigtigt

VATS er måske din bedste ven når du færdes alene, men for at overleve og trives i Appalachia, så kan det være en god idé at gøre brug af egentlige venner i ny og næ også. Ja, du kan spille hele Fallout 76 solo, og besejre hele spillet uden videre problemer, men det hele er både lettere, og sjovere, hvis du har venner med på slæb. Så se at få overtalt venner, eller find nogle nye på diverse fora.

Hav det sjovt!

Vi håber at disse tricks kan få din rejse i Appalachia i gang, men efterhånden er Fallout 76 et sted hvor det er lettere at slå fast, at du også nok kommer til at nyde det imens du spiller. Så rejs gerne væk fra den etablerede sti, og oplev de mange historier der venter.

Fallout 76
Fallout 76
Fallout 76
Fallout 76

Relaterede tekster

Fallout 76Score

Fallout 76

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Laursen har vadet ødemarken tynd, undertiden i selskab, men oftest alene. Fallout 76 er mere af det samme og dog så forskelligt. Læs mere her...

0
Fallout 76 Som Singleplayer - Del 1

Fallout 76 Som Singleplayer - Del 1

ARTIKEL. Skrevet af Kim Olsen

Redaktionens Fallout-fanboy og multiplayer-hader nummer 1 har taget et kig på Fallout 76 udelukkende spillet som var det det et normalt singleplayer-spil.Indlæser mere indhold