Dansk
Gamereactor
nyheder
F.E.A.R. 3

F.E.A.R. 3 uhyggeligste nogensinde

Om ikke andet ifølge udvikleren

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hold på hat og briller. Udvikleren bag F.E.A.R. 3 siger, at spillet er det mest uhyggelige, der nogensinde er lavet. Både Dead Space og Silent Hill er blevet overhalet indenom, hvis man skal lead system designer Parker Hamiltons ord for gode varer.

Til CVG siger han: "F.E.A.R. 3 vil fortsætte seriens tradition med at skræmme livet af spillerne gennem ubehagelige stemninger og uforudsigelige begivenheder".

"Om man spiller sammen med en ven eller alene i mørket, vil vores generative system holde spillerne på dupperne", fortsætter Hamilton.

Det er store ord, men måske har udvikleren Day 1 Studios noget at have det i. Blandt andet har gyserfilmslegenden John Carpenter været med til at skrive historien, sammen med 30 Days of Night-forfatteren Steve Niles.

F.E.A.R. 3

Relaterede tekster

F.E.A.R. 3Score

F.E.A.R. 3

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

F.E.A.R. er tilbage med F.3.A.R eller F.E.A.R. 3 som vi kalder det. Er frygten intakt - er tempoet skruet i vejret? Og virker det? Læs hele anmeldelsen her.

1
F.E.A.R. 3

F.E.A.R. 3

PREVIEW. Skrevet af Lorenzo Mosna - GR IT

Med den såkaldte "Wall of Death" der hele tiden nærmer sig, føles det som Running Man, Crystal Maze og Nightmare blandet sammen til et spil. Panikken er konstant høj.Indlæser mere indhold