Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI går efter 60fps i Performance Mode

Det gælder både i kamp og under udforskning.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu er der virkelig ikke så lang tid til at Final Fantasy XVI endelig lander. Det har været en omstændig udviklingsperiode, men en der har resulteret i masser af positive omtale indtil videre. Det vi desuden nu også ved er at spillet lanceres med en Performance Mode, der sigter efter at levere 60fps i både kampe og under udforskning af spillets verden.

Det er blevet bekræftet igennem et interview med GNN, hvor instruktør Hiroshi Takai siger dette:

"Regarding the performance mode, we did not design to game to run at 30 FPS in exploration and 60 FPS in combat. Although we target 60 FPS throughout in performance mode, the actual FPS will depend on the particular circumstances in the game."

Vi tog for nylig afsted til Paris for at prøve spillet igen, og lad os bare sige at vi var imponerede.

Final Fantasy XVI

Relaterede tekster

Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

På overfladen er det svært at genkende barndommens Final Fantasy, men bag det dystre ydre banker seriens hjerte mere kraftfuldt end i flere årtier.Indlæser mere indhold