Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
EA Sports FC 24

Fnatic træder midlertidigt væk fra konkurrencedygtig FIFA

Alt imens den vurderer kommende muligheder.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu hvor EA har løftet tæppet for, hvordan den første sæson af EA Sports FC Pro vil se ud, har den London-baserede esportsorganisation, Fnatic, meddelt, at den midlertidigt vil træde væk fra konkurrencedygtig FIFA/EA Sports FC-handling.

Som bemærket i et indlæg på sociale medier har holdet udtalt, at årsagen vedrører behovet for tid til at vurdere muligheder i det konkurrencedygtige økosystem, som nu ser ud til primært at være rettet mod et åbent format og mindre tilbøjelig til hold og organisationer, der støtter hold og spillere.

Det betyder, at "Tekkz" og Diogo Mendes vil være på udkig efter nye muligheder, når vi går ind i den første EA Sports FC Pro sæson, der starter i begyndelsen af oktober.

EA Sports FC 24
Photo: Fnatic

Relaterede tekster

EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

FIFA 24 er blevet til EA Sports FC 24, men lad dig ikke narre. Navnet er desværre den mest markante ændring i årets meget undervældende fodboldspil fra EA Sports.Indlæser mere indhold